MERKEZ BANKASI'NDAN KAYSO'YA ZİYARET

MERKEZ BANKASI

Merkez bankası kayseri şube müdürü osman kandıra, kayseri sanayi odası (kayso) yönetim kurulu başkanı mustafa boydak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren kayso başkanı mustafa boydak, merkez bankası kayseri şube müdürü kandıra'nın kayseri'ye yeni tayin olması sebebi ile bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini açıklayarak, kayseri sanayi odası olarak kamunun özellikle ekonomik birimleri ile çok yakın bir işbirliği içerisinde olduklarını, bundan sonrada olmaya gayret edeceklerini söyledi.
Merkez bankası'nın da türkiye'deki ekonomik birimlerin başında gelen bir kuruluş olduğunu ifade eden başkan boydak, merkez bankamızın son yıllarda göstermiş olduğu performansı çok önemsiyoruz. Aldıkları önlemler sayesinde ülkemiz, kendi bulunduğu coğrafyada olduğu gibi gelişen ülkeler içerisinde de yıldız gibi parlayan bir ekonomi olarak hayatiyetini sürdürmekte. Bu yönü ile merkez bankamızı takdir ediyoruz. Kayserimizde de tüm bankacılık sektörüne ve iş dünyamıza hizmet veriyor. Kendilerine teşekkür ediyor, osman bey'e de hoş geldiniz diyorum” dedi.
Merkez bankası kayseri şube müdürü osman kandıra ise, kayseri'nin önde gelen sanayici ve işadamlarını tanımaktan son derece mutlu olduklarını, gerek ulusal gerekse uluslar arası alanda yaptıkları işlerin kendilerine gurur verdiğini ifade ederek, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada beraber çalışmaya devam edeceklerini söyledi.


Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek